mandag den 17. september 2012

Så er der lidt nyt igen...

Ja, jeg er jo altså ikke så god til at få skrevet noget her på bloggen. Det er jo ikke fordi jeg ikke får lavet noget. Så nu må I hellere se nogle af de ting jeg har fået lavet. Så nu kommer her en laaaangt indlæg.

Først er her en sangskjuler til en 40 års fødselsdag. Han går vældigt op i computere, så hvad var mere nærliggende end at lave en bærbar af slagsen.

Dernæst har vi været til både sølvbryllup og kobberbryllup, så der skulle bruges både kort og sangskjulere. Det til sølvbrylluppet har jeg selvfølgelig ikke fået taget billeder af, men det til kobberbrylluppet er her:


Sangskjuler lavet i et ringbind hvor jeg så har lavet forskellige sider. Her er det til at gæsterne kan skrive en hilsen til kobberbrudeparret. Så er der lavet sider til at skrive hvem der var gæster, gaverne, sange og taler. Og til sidst har jeg sat nogle fotolommer så der også kan komme billeder fra dagen i.

Og så kan jeg jo se, at jeg heller ikke har fået taget billede af det kort. Men både til sølvbryllup og kobberbryllup har jeg lavet kuvertkort.

Ja, så har vi jo også været til en 60 års fødselsdag. Denne gang har jeg fået taget et billede af kortet:

Lavet på kraft resist karton fra Tim Holtz. Farvet med distress stains og et tag ovenpå pyntet med forskellige ting.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar